Aquí explicarem d'on venim.
Aquí poblicarem el que nen fem.
Aquí explicaren cap a on anem

PREMSA

COMUNICATS PER A LA PREMSA

COMUNICAT DE CANDIDATURA  70.82kB
COMUNICAT REFERENT A LA NOSTRA CANDIDATURA A LES ELECCIONS 25 NOV 2012 PARLAMENT DE CATALUNYA
COMUNICAT


Darrera d’última reunió de la Junta directiva i assemblea general a Barcelona el 12 d’Octubre de 2012 a les 12h.

Comuniquen que de mutus propi tota la junta directiva a decidit No presentant-se aquesta vegada a les Eleccions de Catalunya.

Els motius son els següents:
Primer – Que creien que són unes eleccions Plebiscitàries Per a dur a Terme o no l’Independència de Catalunya i no es moment de partidismes per la ciutadania Catalana i si d’unir forces.

Segon – Que si ens presenten corren el rics de fragmentar més l’arc polític del Parlament donat forces i escons per atribuir-se de forma numèrica a partits no gaire democràtics en els seu comportament, encara que s’escoden darrera de la constitució Espanyol, negant als ciutadans de Catalunya una de les normes mes important de la mateixa, que es que la sobirania correspon al poble i per tant el dret a decidir.

Per aquestes raons la Junta directiva i l’assemblea General del Partit Gai, Lèsbic, Bisexual, Transsexual i Heterosexual/ Tots Som Iguals. No ens presenten en aquestes eleccions 2012 al Parlament de Catalunya del proper 25 de Novembre, i sense que serveixi de precedent donaren suport i farem campanya per a que els nostres electorat lliurament Votin el que vulgui’m però fen saber que la nostra Campanya serà per dur el Nostre Vot al Sr. Artur Mas i per defecte a Convergència i Unió democràtiques de Catalunya

PRESIDENT DE ESTATAL I DE CATALUNYA
PERE ANTONI MIR TARRASON.
totssombarcelonajpg.jpg
comunicat de prensa atemtat a Barcelona el 17 d'agost de 2017  196.58kB
comunicat de prensa atemtat a Barcelona el 17 d'agost de 2017

PARTIT GLBTH/TSI

LES NOSTRES SECCIONS

ATENCIÓ: El GLBTH / TSI, d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de dades de caràcter personal, informa que les vostres dades s'integraran en un fitxer del qual és responsable el GLBTH / TSI, que els utilitzarà per tramitar la seva afiliació, permetre l'exercici dels drets i obligacions previstos en els estatuts, i mantenir informada / o de les seves activitats. Consenteix que les seves dades siguin tractades d'acord amb el que estableix el reglament de Afiliades / es a efectes d'inscripció com a militant o simpatitzant i que, en cas de causar baixa, el GLBTH / TSI pot conservar les seves dades amb fins històrics i estadístics. Així mateix consent la cessió a partits polítics de la mateixa ideologia o afins. Pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel · lació i oposició dirigint-se al GLBTH / TSI, info.glbthtsi @ gmail.com
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one