Aquí explicarem d'on venim.
Aquí poblicarem el que nen fem.
Aquí explicaren cap a on anem

Qui son

PER AQUÍ TREBALLENT
Estem treballant per a tu i per a que puguis opinar i dir la teva siguis o no militant del partit.
Et demanem tingueu paciència, donat que la plana esta en construcció temporalment però en breu ja hi serà en ple funcionament.

Per a qualsevol dubte o informació o per participar amb nosaltres podeu omplir el formulari lateral i nosaltres et respondrem ho mes rapit possible.

Gracies per a la vostra col·laboració, per avançat.
Aquí sota pots adreçar-te a nosaltres omplin el formulari gracies.

+34668802273

logotip oficial

logotip oficial

logotip del partit a CATALUNYA

ELECCIONS PARLAMENT DE CATALUNYA 25 DE NOVEMBRE DE 2012

COMUNICAT URGENT ELECCIONS PARLAMENT DE CATALUNYA 2012  70.82kB
COMUNICAT REFERENT A LES ELECCIONS DEL 25 DE NOV DE2012
COMUNICAT


Darrera d’última reunió de la Junta directiva i assemblea general a Barcelona el 12 d’Octubre de 2012 a les 12h.

Comuniquen que de mutus propi tota la junta directiva a decidit No presentant-se aquesta vegada a les Eleccions de Catalunya.

Els motius son els següents:
Primer – Que creien que són unes eleccions Plebiscitàries Per a dur a Terme o no l’Independència de Catalunya i no es moment de partidismes per la ciutadania Catalana i si d’unir forces.

Segon – Que si ens presenten corren el rics de fragmentar més l’arc polític del Parlament donat forces i escons per atribuir-se de forma numèrica a partits no gaire democràtics en els seu comportament, encara que s’escoden darrera de la constitució Espanyol, negant als ciutadans de Catalunya una de les normes mes important de la mateixa, que es que la sobirania correspon al poble i per tant el dret a decidir.

Per aquestes raons la Junta directiva i l’assemblea General del Partit Gai, Lèsbic, Bisexual, Transsexual i Heterosexual/ Tots Som Iguals. No ens presenten en aquestes eleccions 2012 al Parlament de Catalunya del proper 25 de Novembre, i sense que serveixi de precedent donaren suport i farem campanya per a que els nostres electorat lliurament Votin el que vulgui’m però fen saber que la nostra Campanya serà per dur el Nostre Vot al Sr. Artur Mas i per defecte a Convergència i Unió democràtiques de Catalunya

PRESIDENT DE ESTATAL I DE CATALUNYA
PERE ANTONI MIR TARRASON.

EQUIP QUE PORTA ENDEVANT EL PARTIT A CATLANYA

El nostre president Estatal es a la vegada el President de Catalunya del PARTIT GAI, LESBIC, BISEXUAL, TRANSEXUAL I HETERSEXUAL / TOTS SOM IGUALS.

Peró encara i Així a Catalunya n'hi ha un Equip de Persones que conjuntament realitzant les tasques de tot el partit de forma altruista i sense cap mena de remuneració con a la resta del estat.

Entre ells.
Alejandro Gomez.
Isabel Mir
Manel Romero.
Israel Martin.
Mònica Tiffinguer
Sergio Pacual Carmona.
Pere Antoni Mir Tarrason.

Tots ells amb major o menor mesura fan una gran tasca portant a terme les seves obligacions.
PROPERAMENT
EN CONSTRUCCIÓ
CAP A ON VA CATALUNYA
Aquí anirem penjant un article periòdic sobre la nostra visió del nostre País Catalunya i en quina situació creien que estan les negociacions amb l'Estat Espanyol i l'Unió Europea.

CATALUNYA I EL SEU CAMÍ

CATALUNYA I EL SEU CAMÍ. 17 DE JULIOL DE 2012. PERE A. MIR TARRASON.

Darrerament no parem de escoltar als nostres dirigents, president Autonòmic, Estatal, L'Unió Europea, la nostra “estimada” MERKEL, el Fons Monetari Internacional (FMI), i tots els especuladors de les agencies de riscos del món, es a dir Americanes que son les úniques que existeixen, que Espanya va con el cul per a que tothom ho poguí entendre.
A la vegada els nostres dirigents es van diem en ells que, la culpa es teva no teva, que no que es teva, i l'únic que fan es una cortina de fum, la realitat es que continuen munyen la vaca, i qui es la vaca? Doncs tots i cada un dels ciutadans que treballant, viuen i liquiden els seus impostos a Catalunya, mentres l'estat Espanyol es passa la constitució Espanyola pel forro dels Collons, i l'estatut democràtic i ja reduït democràticament pel constitucional, però clar per culpa de la crisi es poden saltar la disposició tercera de l'Estatut de Catalunya, i com no, poden no pagar els fons especials destinats a Catalunya, mentida es van començar a saltar el pagament avanç de la crisis, però esta Clar cap president Espanyol anirà a la pressor per no amb el que marca la llei i molt menys el que diu el Tribunal constitucional, Ara,Això si, el poble Català a pagar religiosament els impostos, o ens embarga hisenda Estatal i si no paguen a la pressor que no hi ha prou gent, no contens amb això resulta ser que ara ens volem imposar els horaris comercials des de El Govern Central, salt-anse a la brava l'opinió de tots aquells que de veritat aixequen el país i pagam els impostos que ells recapten i desprès no tornen cap a Catalunya, parlo dels petits empresaris i no cal dir l'autogovern Català que per a ells no vol dir res.
En Resum que no es que siguem Generosos i solidaris es que som Estupits, ¿Per que es preguntaran?, si conten que el President de la Generalitat ja dona per impossible que ens donin el pacte Fiscal, i si a més miren els fets i per l'Estat Espanyol no hi ha llei que complir més que el que els i surt dels collons als seus presidents de tor, a que cony esperen per dir-hi a Europa que fins aquí i que ja toca que la Constitució Espanyola es complexi, sobre tot en l'article corresponent a que tot llei i pacte internacional esta per sobre de la mateixa, i d'aquesta manera es complexi el que diu Europa i les Nacions Unides (O.N.U.), pel que fa a l'independència dels pobles.
Senyor il·lustríssim President de la Generalitat de Catalunya, entenc que vulgui descartar tota via diplomàtica i bilateralitat amb el Govern Espanyol, però sent realista espero i desitjo que en realitat el que estigui acabant de fer es treure temps per acabar proclamant l'independència de Catalunya que vist el que hi ha es l'únic camí a seguir i fiable. I espero que de veritat estigui fent els contactes amb la resta del països Europeus per evitar mals majors, apart de continuar la nostra relació comercial amb ells. Es l'única manera de sortir d'aquest forat en el que ens a arrossegat Espanya, i la poca valentia dels governants que en tingut des de la transició fins els nostres dies per acabar amb el franquisme i tot vestigi.
El Poble Català esta fart de tant expoli i robatori descarat, i fins hi tot els que no son independentistes s'estan tornam, això vol dir quelcom, que tenim que començar a organitzar-nos, però de veritat i sense cap mena de dubte amb les eines legals que tenim que es el parlament Català, i els polítics, i si no ens agrada serà hora de cambiarlos, però això no ho pot fer ningú si no el poble Català vingui d'on vingui, tots junts i plegats en un, si no aquí no farem res. I nosaltres ens en decidit posant-s'hi al servei del poble Català i de mica en mica os anirem comentat, i esperen que ara si el poble acrediti el seu rebuig real als polítics actuals a les urnes que es l'únic lloc on de veritat es por fer res.

PARTIT GLBTH/TSI

LES NOSTRES SECCIONS

ATENCIÓ: El GLBTH / TSI, d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de dades de caràcter personal, informa que les vostres dades s'integraran en un fitxer del qual és responsable el GLBTH / TSI, que els utilitzarà per tramitar la seva afiliació, permetre l'exercici dels drets i obligacions previstos en els estatuts, i mantenir informada / o de les seves activitats. Consenteix que les seves dades siguin tractades d'acord amb el que estableix el reglament de Afiliades / es a efectes d'inscripció com a militant o simpatitzant i que, en cas de causar baixa, el GLBTH / TSI pot conservar les seves dades amb fins històrics i estadístics. Així mateix consent la cessió a partits polítics de la mateixa ideologia o afins. Pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel · lació i oposició dirigint-se al GLBTH / TSI, info.glbthtsi @ gmail.com
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one